Buresboahtin - Tervetuloa - Welcome

Buresboahtin - Tervetuloa - Welcome

Ekologisuus, vihreä tulevaisuus ja omat valintasi

Jokainen meistä voi tehdä oman osansa tulevaisuuden eteen. Ja jos meillä on omia lapsia, on osittain myös oma velvollisuutemme kertoa heille ja näyttää heille omalla tekemisellä, miten nykyaikana voi jo ottaa omissa toimissaan tulevaisuuden ja tämän maapallollemme huomioon. Vaikka maailman rikkain mies Elon Musk suunnittelee matkoja Marsiin, niin tosiasia on että miljardeille ihmisille tämän maapallon pitäisi antaa elämänmahdollisuudet vielä moniksi sukupolviksi.

Yksi tapa aloittaa on ottaa selvää omasta hiilijalanjäljestä, mistä se muodostuu ja mitä on tehtävissä sen oman hiilijalanjäljen pienentämiseksi

Ylläolevasta kuvasta pääset klikkaamalla laskemaan oman hiilijalanjälkesi noin 5 minuutissa. Tai tee se alla olevasta ruotsinkielisestä linkistä.

Suosi luonnontuotteita

Monet luonnontuotteet ovat meille hyväksi. Ne ovat myös monesti ympäristöystävällisempiä kuin pitkälle jalostetut tehdastuotteet. Tällaisia tuotteita löytyy monilsta verkkokaupoista. Biodelly.fi –luonnonkosmetiikan verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa ja mineraalimeikkejä.

Kaunis. Luonnollisesti.

Biodellyn kauneuskäsityksen perustava ajatus on itsetuntemus. Olemalla oma itsensä kaikkinensa on voimaannuttavaa ja vapauttavaa. Luonnollinen kauneus on monimuotoista ja kokonaisvaltaista, jopa vaihteleva kokemus. Elämä on syklistä. Iho, keho, mieli ja ympäristö kytkeytyvät toisiinsa kauneuden kokemuksessa. Nämä näkyvät Biodellyn teemoissa, sisällöissä ja valikoimassa. 

Meille Biodellyssä luonnonkosmetiikka ja mahdollisimman tietoinen, puhdas kosmetiikka on valinta, kauneuden kokemisen väline ja hyvinvoinnin edistäjä. Käytämme valikoiman tuotteita itse, jolloin syntyy kosmetiikan tietämyksen lisäksi myös välitöntä käyttökokemusta sekä itse tuotteesta että sen käytettävyydestä ja kierrättämisestä. Kauneus on kaikkien asia, sitä tehdään valinnoilla ja yhdessä.

Toinen samantyylinen verkkokauppa on Naturelle.fi

Naturelle.fi tarjoaa laajan valikoiman luonnonkosmetiikan huippumerkkejä! Valikoimissa mm. Juice Beauty, Jurlique, Therapi, Neal’s Yard Remedies, Absolution, Suki, Patyka ja Supermood.Target group:Luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet. Yleisemmin naiset.

Oman talouden hallinta

Yksi iso osa tulevaisuutta ja sinne kulkemisessa on oma talous. Millainen on oman taloutesi tilanne, vai kaipaatko apuja? Oletko miettinyt säästämisen vaihtoehtoja, vai peräti sijoittamista, vai onko tilanne kuitenkin sellainen, että ensin pitäisi selvittää kulut ja tulot ja katsoa sitten missä mennään.

Nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki

Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Erilainen kuin muut lainantarjoajat

Vaikka lainan vuosittaista kokonaiskorkoa on rajoitettu laissa, monet pikalainaa tarjoavat yritykset laskuttavat korkoprosentin lisäksi suuria sopimuskuluja tai viivästykorkomaksuja.

Järjestelmämme laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen korkoprosentin. Meillä ei ole piilokuluja (lue lisää täältä), joten voit olla varma että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Jos sinulla on maksamattomia pikalainoja, suosittelemme miettimään niiden takaisinmaksua Bondoran lainan avulla.

Miksi lainata Bondorasta?

  • Lainan määrä 500€ – 10000€
  • Lyhennysaika 3 – 60 kuukautta.
  • Järjestelmämme laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen
  • Nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki
  • Ei piilokuluja
  • Yli 300 000 asiakasta

Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea

  • Lainatarjous 1 minuutissa!
  • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
  • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
  • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi

Oman talo – ja oma tulevaisuus

Jos sinulla on omakotitalo, koska viimeksi olet teettänyt sille kuntokartoituksen? Käyt itsekin tasaisesti lääkärissä, ja autosikin viet määräajoin tarkastukseen, joten miksei myös oman talon kunto kiinnostaisi? Se on kuitenkin useimmalle meistä se suurin investointi, mitä teemme elämämme aikana.

Taloturvalta saat huippulaadukkaan viemäriremontin, jonka aikana voit asua kotona. Käytämme remontoinnissa edistyksellistä sukitus-menetelmää. Tarjoamme omakotiasujille myös maksuttomia viemärikuvauksia, joiden avulla selviää remontin tarve. Taloturva on suomen suurin omakotitalojen putkiremonttien tekijä ja luotettava sekä vakavarainen toimija.


Tämä sivu sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tapahtuvasta myynnistä me saamme osan ja käytämme jälleen siitä osan tuodaksemme tälle sivustolle sekä uutisia, tiedotteita, uusia tarjouksia että omia kirjoituksiamme, jotka sopivat sivuston teemaan.

Vastaa