Buresboahtin - Tervetuloa - Welcome

Buresboahtin - Tervetuloa - Welcome

SAAMEOLOHUONE

Sámi orrunlatnja on auki sunnuntaisin 11.3., 15.4., 6.5. ja 10.6. klo 14-17, tervetuloa!

Tältä sivulta löytyvät Sámi orrunlatnja-toimintaan liittyvät tiedotteet! Ainoa sivu, jota tarvitsee seurata: https://www.facebook.com/Orrunlatnja

Tulossa myös saamen alkeis- ja aikuiskurssi, pysy kuulolla!

Sámi orrunlatnja- …eli saameolohuone -toiminnan tavoitteena on tarjota Etelä-Suomen saamelaisille luonnollinen, saamenkielinen ympäristö kohdata, tutustua ja keskustella.

Orrunlatnja järjestetään aluksi kerran kuukaudessa ja pääkielenä on saamen kieli. Toimintaan ovat kuitenkin tervetulleita myös he, jotka eivät osaa saamea (vielä) niin sujuvasti! Täällä etelässä meidän kaikkien saamelaisten tulee pitää yhtä!

Ohjelma:

  • Joka kerta alussa lasten muskari- ja leikkihetki
  • Sen jälkeen päivän teeman mukaista toimintaa kaikenikäisille saameksi. Teemat selviävät kevään mittaan, mutta suunnitelmissa on mm.
    yhteislaulua, keskustelua päivähoidosta ja saamen opetuksesta pääkaupunkiseudulla, onkireissu jne. Teemoja saa ehdottaa!
  • Lisäksi aina kahvistelua ja vapaata jutustelua

Laittakaa kutsua orrunlatnjaan eteenpäin sukulaisillenne ja ystävillenne!

Sámi orrunlatnja kokoontuu Arbetets Vänner i Sörnäs -yhdistyksen toimipaikassa Helsingin Munkkiniemessä, Porintie 1. Paikalle pääsee kätevästi nelosen ratikalla tai busseilla 14 & 18. Arbetets Vänner on suomenruotsalainen kulttuuriyhdistys, joka on tarjonnut paikan käyttöön saamelaisille.

Vastaa